Det kom ett brev till föreningen

Det kom ett brev till föreningen

”Hej,

Känns angeläget att berömma alla er som aktivt driver verksamheten. Mitt eget bidrag till helheten decimeras till att skjuta mina serier övning, trap och skeet beroende på hur många som finns på banan. Vad som är väldigt utmärkande för Strövelstorps JSK är den oerhört trevliga stämningen. Glada, positiva människor från alla delar i samhället som uppskattar ett krångelfritt skytte. Just det enkla och ”opretentiösa” förhållningssättet uppskattar jag väldigt mycket. Flera gånger har jag som ganska ny i gebitet fått råd och tips för att förbättra mitt inledningsvis miserabla skytte. Vid specifikt ett tillfälle förändrades allt. ”Det där ser inget bra ut” fick jag veta. Följt av ett konkret och tydligt råd.  Det ögonblicket förändrade för alltid mitt skytte … Härlig miljö och härliga människor. Hoppas verkligen det går att hålla kvar .. alla former av tillväxt förändrar med tiden på gott och ont. Åter igen tack för en suveränt välskött verksamhet!

Bästa Hälsningar

Sören Wilhelmsson”

Det känns verkligen glädjande och stimulerande med dessa uppskattande ord. Vi är många som hjälps åt att driva föreningen men det är vi alla tillsammans som gör klubben trivsam och välkomnande.
Tack Sören för ditt fina brev och tack alla medlemmar för att ni gör föreningen till vad den är.

Styrelsen

Kommentarer är stängda.