God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

Ordföranden har ordet:

Bästa skyttevänner!

Vi kan summera ännu ett framgångsrikt år i vår klubb.

Drivkraften att ständigt utveckla och förbättra anläggningen är stor och vi kan konstatera att den nya övningsbanan blivit en succé, minst sagt.

Nybörjare kan i lugn och ro skjuta oberoende av andra och för dom blir det inte alls den stress som man i början kan uppleva när man står ihop med fyra rutinerade skyttar på t.ex. trapbanan. För event och för jägare som vill träna lite inför jaktsäsongen är den ovärderlig.

Våra event för företag och organisationer har varit många och vårt sätt att ta hand om deltagarna är alltid mycket uppskattat.

Just att ta hand om och välkomna såväl gäster som nybörjare får vi mycket beröm för och här är vår klubb nog lite unik – därav tillströmningen av nya medlemmar.

Klubbens styrelse har ett stort engagemang och kunnande där ledorden är utveckling och framåtskridande vilket nu tar sig uttryck i att vi påbörjat bygget av ett torn för något som på sikt kan bli en sportingbana.

Med dessa rader vill vi tacka alla medlemmar för värdefulla insatser för klubben och kanske viktigast av allt – ett riktigt fint kamratskap!

God Jul och Gott Nytt År – så saluterar vi det nya skytteåret.

Styrelsen för Strövelstorps Jaktskytteklubb

Kåge Schildt

Kommentarer är stängda.